Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har frågor gällande våra kurser, EasyWrites pilotläsarprogram eller något annat du funderar på. Vi hjälper dig gärna!
Easywrite är en internationell skrivportal som har sitt ursprung i Norge. Lektor och ägare är Kristine Storli Henningsen. Kristine startade portalen för att ge eleverna det hon själv ville ha som författare: Rätt verktyg, professionell vägledning och stöd under hela skrivprocessen. Easywrite erbjuder professionella kurser, feedback på din text, en inspirerande skrivmiljö och ett skrivprogram - där du också kan hitta pilotläsare. Vi hoppas att du blir nöjd med Easywrite i Sverige!


KRISTINE STORLI HENNINGSEN
Rektor


Frida Skybäck förverkligade sin skrivardröm och arbetar nu heltid som författare. Hon har skrivit i flera olika genrer, bland annat historiska romaner, relationshistorier och spänning. Hennes böcker har sålt i hundratusentals exemplar bara i Sverige och utkommer i ett tiotal andra länder.


Ann Gewecke
är yrkesutbildad lektör och manusutvecklare. Hon är chefredaktör och kursansvarig för EasyWrite Sverige samt ansvarar för support till våra kursdeltagare. .
Kontakta oss

Betzy Kjelsbergvei 263, 3028 Drammen, Norge

+47 411 23 555